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La gela coniuga la gastronomia tradizionale con le moderne abitudini alimentari, senza perdere di vista nè la praticità dei suoi prodotti, che sono per la maggior parte panati anzichè pastellati, nè la qualità. Questa rappresenta il concetto su cui si basa la produzione della Gela. L’Azienda, infatti, ha come obiettivo il mantenimento di determinati standard prefissati, poichè ritiene fondamentale la soddisfazione del proprio Consumatore, così come l’adempimento delle norme qualitative.

La Gela garantisce la qualità in tutti i suoi processi produttivi, dall’acquisto delle materie prime, allo stoccaggio, alle vari fasi di produzione, confezionamento, magazzinaggio, fino al momento della consegna.

Le scelte dell’Azienda riflettono la sua filosofia, basata sulla volontà di conservare intatti gli elementi nutritivi e le qualità organolettiche di ogni prodotto, grazie alla sola tecnologia del freddo. La Gela è un’Azienda che vuole continuare ad evolversi, mantenendo come fondamento la qualità dei suoi prodotti, che sono il suo punto di forza, insieme all’esperienza, alla flessibilità e, non ultima, alla serietà.

Azienda certificata ISO9001 / I.F.S. / BRC.

  

 

 

Gela is constantly evolving and now based at its brand new headquarters it offers a new challenge to the market by expanding the range of its products, all Italians. For a long time we gained our customer’s trust and the key to our success is our attention to quality.

The company combines traditional gastronomy with modern eating habits taking into account both convenience and quality of its products, most of which are breaded and not battered.

Quality is the cornerstone of Gela’ s production. The company’s aim is infact to maintain high prefixed standards because it considers vital both the Consumer’s satisfaction and high quality products.

Gela infact ensures the quality of all its production processes, from the raw material purchasing and their storage through all the stages of processing to the packaging and the delivery. The company’s choices reflect its policy which is based on the commitment

to preserve product’s nutrients and organoleptic properties using the cooling technology alone.

Gela wants to continue to evolve maintaining the quality of its products, which is together with experience, flexibility and, last but not least, reliability the company’s real strength:IFS, BRC, ISO9001 cartification.